Programació

Em queda la mirada

Tribut visual a Blas de Otero


Des del proper 15 de març i fins el 13 d'abril acollim el projecte "Em queda la mirada", exposició artística en homenatge al poeta biscaí Blas de Otero, un dels principals representants de la poesia social dels anys cinquanta. 

Jordi Aligué, director del centre artístic Vallgrassa, va fer néixer aquesta iniciativa; es tracta d'una exposició itinerant entre diverses entitats del País Basc i Catalunya que combina els poemes de Blas amb obres visuals representatives.

Els 25 artistes que hi participen són, en la seva majoria, biscaïns i catalans. El projecte, com diu Aligué, "és un clar exemple de l'èxit i la consolidació del llenguatge cultural com a vehicle de col·laboració i comunicació entre els espais naturals, els territoris i les persones" i "suposa una nova il·lusió de caminar junts".


Obertura de portes de l'exposició: 15 de març a les 19 h


Acte inaugural amb lectura de poemes, petit concert i copa de cava el 29 de març 19h a la sala d'exposicions.

Petit concert amb guitarra amb la presencia de: Xavier Roget, Cap de la Direcció Territorial Occidental (Oficina Tècnica de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona), Jesús Calderer, Diputat adjunt d'Espais Naturals, Mercè Esteve, Alcaldessa de Begues, Jordi Aligué, comissari de l'exposició, Ibon Arbaiza, director de la Fundació Blas de Otero i Josep Parera, president de SANTLLUC.Tothom està convidat, us esperem!


Horari de l'exposició:

De dimarts a divendres de 17 a 20 h
Dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20 h

Entrada lliure
CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat