Programació

RASTRES - DELINEANT INCIDENTS

Inauguració dimecres 11 de maig a les 19 h
De dimarts a dissabte de 17 a 20 h
Fins al 28 de maig

Com es pot dibuixar l’energia?
L’exposició presenta una sèrie de dibuixos que tradueixen forces de la natura en manifestacions gràfiques, resultat d’una investigació de l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya.

Cada dibuix es produeix mitjançant un mecanisme que permet que el llapis es mogui sense la intervenció directa de la mà. Aquests dibuixos integren l’atzar, com a una acció cal·ligràfica de repetició constant. Tot i això, la naturalesa impredictible de l’acte condueix a l’aparició de certs patrons que conviden a una lectura del fenomen físic.

L’exposició es divideix en dos espais. Un espai expositiu, on es presenten deu projectes resultat de diferents forces: vent, onades, animals, imants, metro... i un espai de producció de dibuixos on es situa una màquina que dibuixarà mitjançant un sensor situat a l’exterior que pren com a font d’energia el moviment de les persones al caminar.


Sant Lluc acull aquesta exposició amb la voluntat d’impulsar experiències que ens conviden a la reflexió i a l’acció com a base de la creativitat i el coneixement. Aquesta mostra és l’inici d’una col·laboració entre Sant Lluc i l’IAAC.


Comissari: Edouard Cabay
Escenografia, disseny i instal·lació: Appareil, Alejandro Rondón, Rodrigo Aguirre
Fotografia: Mara Sylvester
Audiovisual: Carlos Gómez, Jean Sebastian Munera
Producció: Ana Isabel Cajiao, Silvia Brandi
Comunicació: Alice Puleo, Núria Benaiges

Direcció: Edouard Cabay
Assistant: Rodrigo Aguirre
Estudiants: Pedro Levit Arroyo Ventura, Dirk van Wassenaer, Tobias Deeg, Peter Geelmuyden Magnus, Martin Hristov, Vishnu Jadia, Khushboo Jain, Hong Jeng Rung, Sidharth Kumar, Utsav Mathur, Jean Sebastian Munera, Chenthur Raaghav Naagendran, Lina Salamanca, Naitik Shah, Goutham Santhanam, Ekaterina Simakova, Connor Stevens, Varsha Subba Rao, Mercedes Swiecicki, Lili Tayefi


Vídeo


CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat