Programació

SELECCIONATS 2015

Àngels Badia, Manel Bosch, Joan Fercó, Maite Fuertes, Pere Gallego, Agustín Incicco, Sofia Isus, Sara Madrid, Josep Pomés i Patrizia Schopf.

Exposició dels socis seleccionats a l'exposició Col·lectiva 2015.
Per primera vegada els guanyadors de l’exposició Col·lectiva de Sant Lluc exposen també al MEAM. Museu d’Art Modern. Un esdeveniment artístic de 122 anys que actualitza format i localització.

Des del seu naixement- el 1893, i a excepció dels capítols històrics políticament més convulsos en els que l’activitat de l’entitat es va veure troncada-  el Cercle Artístic Sant Lluc celebra l’exposició col·lectiva dels seus socis.  A la primera exposició que es va fer a la Sala Parés, on va continuar durant uns anys, hi van exposar socis que han acabant sent els protagonistes de la història de l’art

Dionís Baixeras, Miquel Blay, Macari Golferichs, Joan Llimona, Josep Llimona, Vicenç Nubiola, Alexandre de Riquer, Antoni Utrillo.
Uns noms que han estat seguit dels molts altres en els anys consecutius com Joan Miró, Antoni Gaudí, Josep Maria Sert.

Les millors obres escollides per un jurat han estat tradicionalment reconegudes de diferents maneres i en els darrers temps la selecció ha passat a formar una exposició en la que els artistes poden mostrar la seva obra. Enguany, el jurat format pel director del MEAM. Museu Europeu d’Art Modern, José Manuel Infiesta; el doctor en Història de l’Art i membre de l’Acadèmia Sant Jordi, Francesc Fontbona; i el pintor Josep Segú, ha seleccionat deu artistes que exposaran al MEAM del 15 de setembre a l’11 d’octubre: Àngels Badia, Manel Bosch, Joan Fercó, Maite Fuertes, Pere Gallego, Agustín Incicco, Sofia Isus, Sara Madrid, Josep Pomés i Patrizia Schopf.

La Col·lectiva i els seus seleccionats és més que una exposició, és un esdeveniment social que nodreix el dia a dia del treball d’una entitat de pràctica artística centenària.  

La mostra es celebrarà del 15 de setembre a l'11 d'octubre al MEAM. Museu Europeu d'Art Modern i a Sant Lluc.
Inauguració el dimarts 15 de setembre a les 19h al MEAM.

En aquest link podràs veure les obres que s'exposaran.


CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat