Programació

SELECCIONATS BECA DE DIBUIX FUNDACIÓ GÜELL

Exposició de l'obra dels tres seleccionats de la convocatòria de la beca de dibuix que organitza la Fundació Güell i el Cercle Artístic Sant Lluc.

Inauguració i nomenament del guanyador el dijous 13 de novembre a les 19.30h
Del 13 al 29 de novembre.

Joan Taltavull

Nascut l'any 88 a Barcelona, va traslladar-se als 8 anys a viure a Menorca i des de fa un any resideix a Londres. Va estudiar disseny de moda a Barcelona i on va treballar per diverses empreses com a dissenyador fins que fa 2 anys va decidir deixar la moda per centrar-se en la seva obra personal.

La seva obra està molt centrada en la psicologia i en les repercussions que aquesta té sobre el físic. S’exposen dues pintures de personatges als camps de Menorca que volen tracten els temes d’immobilisme, la modernització, la nostàlgia i la infantesa. La tercera obra tracta els temes de creença - realitat, divinització i mort.


Marcel Rubio, guanyador de la beca de dibuix

Nascut el 1991. Treballa com a pintor, fotògraf i dibuixant. Ha participat en diverses exposicions col•lectives. Va estudiar a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona i a la Universitat de Belles Arts de Barcelona. Compagina els anys d’estudis amb l’interès cap a les possibilitats escèniques de les arts dramàtiques. 

S’exposa “Passatges” que neix de la voluntat de buscar altres formes de classificar la realitat. Podríem definir tot l’assemblatge com una travessia assagística, que navega transversalment entre l’experiència personal i l’herència col•lectiva. Una última pregunta reservada per al final queda amagada darrera aquesta amalgama de punts de fuga: intentar amb la màxima energia possible representar el món de nou. Tant nosaltres com vosaltres el veiem cansat, esperant refer-lo cap a quelcom misteriós i suggerent.


Carles Mondrià

Llicenciat en Belles Arts, màster en producció artística, escultor, pintor i dibuixant que treballa una línia realista i analítica. Li interessa reivindicar la vigència del caràcter escultòric, pictòric i gràfic de les obres.

S’exposen dibuixos a grafit que formen part d'una sèrie sobre les faules d’Esopo.
CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat