Programació

D'ANADA I TORNADA. DE IDA Y VUELTA

Del 16 de gener al 15 de febrer

Inauguració el 16 de gener a les 19.30h

Horari: de dimarts a dissabte de 17 a 20h

“Els Gravadors de Sant Lluc” és un grup obert a tots els socis de la nostra entitat amb una manera de fer i entendre el gravat pròpia, que aprofundeix en les diverses tècniques i possibilitats que aquesta disciplina ofereix.

Ja fa més de dos anys que treballen a l’estudi de gravat del Cercle Artístic de Sant Lluc i en aquest temps han portat a terme exposicions col·lectives a diverses poblacions de Catalunya així com en el mateix Cercle. Cada exposició és un nou repte: la temàtica escollida, les mides o la tècnica són motiu per a la investigació i un pas més en el concepte de la propera exposició.

El passat mes de maig el grup va rebre una invitació dels components del Taller de Grabado del Círculo de Bellas Artes de Madrid, per programar-los a la seva sala d’exposicions. Com altres cops es va escollir el format i la temàtica, el bodegó; i la tècnica, el linòleum. L’exposició va estar excel·lentment presentada i l’acollida dels socis del Círculo va ser càlida valorant el treball presentat.

Calia i volíem respondre a l’entusiasme del Círculo de Bellas Artes oferint la nostra sala d’exposicions per tal de poder mostrar els treballs dels nostres amics gravadors de Madrid. Avui presentem aquesta proposta dels gravadors del Círculo, amb “Els Gravadors de Sant Lluc”.

Desitjo que aquesta D’anada i tornada no sigui tan sols per una vegada i que aquest pont bastit entre les dues entitats ens permeti continuar creuar-lo per totes les disciplines, tallers i grups que conreem les dues entitats.

Lluís Utrilla, president Cercle Artístic Sant Lluc

CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat