Programació

SANT LLUC COL·LECTIVA 2012

INAUGURACIÓ 28 DE JUNY, 19.30H

Del 28 de juny al 11 d'agost 2012

HORARI:
dimarts a dissabte de 17 a 20h

Com a manifestació social anual i amb l’ànim de posar a l’abast de tothom el treball que desenvolupen els socis de Sant Lluc convoquem a participar a l’exposició col·lectiva de Sant Lluc.

 

BASES DE PARTICIPACIÓ

Només hi podran participar els socis de Sant Lluc.

La tècnica és lliure.

Es podran presentar un màxim de dues obres per participant. Les mesures no podran superar els 100 cm en cap de les seves dimensions.

Les obres hauran de ser fetes durant l’últim any a comptar des de la convocatòria de la col·lectiva passada i no podran ser reproduccions. Les obres sobre paper han d’estar degudament emmarcades.

El jurat d’aquesta convocatòria estarà composat per: Joan F. Ainaud, subdirector de general de Promoció Cultural de la Generalitat de Catalunya; M. Àngels Garcia, membre de la Junta Directiva; Joan Minguet, president de l’ACCA; Fidel Balaguer, galerista; Ernesto Fontecilla, professor del taller “El Retrato y la Técnica del Pastel”; Sagar Fornies, professor del taller “Dibuixant la ciutat”; José M. Lojo, soci seleccionat a la Col·lectiva 2011 i Llorenç Caballé, soci seleccionat a la Col·lectiva 2011.

Actua com a secretari del jurat Josep Parera, director de Sant Lluc.

 

EXPOSICIO I SELECCIÓ

Les obres estaran exposades del 28 de juny a l’11 d’agost 2012. El dia 28, es donarà a conèixer la decisió del jurat coincidint amb la inauguració de l’exposició, a les 19.30 h.

La selecció de les obres es realitzarà independentment de les tècniques. Els autors de les obres seleccionades exposaran col·lectivament en una mostra que es realitzarà al mes de setembre.

 

 ENTREGA DE L'OBRA

Les obres es lliuraran a la recepció del Cercle entre els dies 11 i 22 de juny.

 

INSCRIPCIÓ

El dret d’inscripció és de 10€ per obra i cal omplir les butlletes d’inscripció.

 

RETIRADA DE LES OBRES

Les obres hauran de ser retirades durant la primera setmana de setembre.

 

CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat