Programació

SUBHASTA SOLIDÀRIA PER AL JAPÓ

Del 28 de març al 14 d'abril a la sala d'exposicions del
Cercle Artístic Sant Lluc

La ciutat japonesa de Sendai, propera a Fukushima ha estat una de les zones més afectades pel tsunami que tingué lloc el passat mes de març de 2011. Aquest fet deixà sense família i escoles molt nens de la zona.

Gràcies a que l’entitat Amics de la Unesco de Barcelona ha mantingut una estreta relació amb aquesta ciutat des de l’any 1983, và decidir iniciar un programa de solidaritat per contribuir amb la reconstrucció de Sendai. Així, el passat dia 28 de setembre del 2011 es celebrà la cerimònia d’obertura del programa “Diada de la Pau en Solidaritat amb Sendai” al Palau de la Generalitat, sota la presidència de la Honorable Joana Ortega, Vicepresidenta del Govern. L’acte fou també una oportunitat per anunciar la realització d’una exposició-subhasta benèfica d’obres d’art, on hi participen diversos artistes nacionals i internacionals amb l’objectiu de recaptar diners que puguin servir per mitigar el dolor i la devastació que ha sofert la ciutat de Sendai.

El Cercle Artístic Sant Lluc ha volgut participar-hi cedint l’espai de la seva sala d’exposicions on estaran exposades les obres durant els quinze dies de la subhasta.  

L’exposició compta amb la col·laboració dels Col·legis Oficials que es relacionen a la web dels Amics de la Unesco, l'Ajuntament de Barcelona representat per l'Associació Consell de Cent, i la Generalitat de Catalunya.

CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat