Programació

IL·LUSTRACIONS VOLGUDES. IL·LUSTRACIONS TRIADES

Oriol Bohigas / Claret Serrahima

Del 6 d'abril al 4 de juny 2011

L’exposició Il·lustracions volgudes. Il·lustracions triades. Oriol Bohigas / Claret Serrahima proposa una mirada intima de dos personatges molt diferents. Distanciats per generació i per les seves carreres professionals, comparteixen un interès pel dibuix, que neix de l’estreta relació que tots dos han mantingut amb aquest art al llarg dels anys.

 

L'exposició es configura al voltant de dos conjunts de dibuixos que els autors han anat recopilant al llarg dels anys, dibuixos que alhora són objectes personals presents en la vida quotidiana de tots dos. Cada conjunt s'ha configurat d'una manera diferent. En el cas de Claret, gairebé totes han passat a formar part d'aquest conjunt després de ser trobades i adquirides per ell. Per l’altre banda, en el cas d'Oriol, les obres han estat regals d'altres arquitectes com a mostra de la seva amistat.

 

Les obres ofereixen un reflex dels dos propietaris posant de relleu sengles trajectòries personals i professionals, com una finestra indiscreta cap a l'interior del personatge públic. No solament representen retalls de la seva vida, sinó que ofereixen una mirada sobre les seves respectives postures sobre el dibuix, i la importància d’aquest com a llenguatge de la creació artística.

 

 

CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat