Descripció
EXPOSICIONS

Horari de la sala d'exposicions: de dimarts a divendres de 17 a 20 h i dissabte de 11 a 14 h i de 17 a 20 h


L’activitat expositiva es desenvolupa a l'entorn de tres eixos fonamentals, partint de característiques que són pròpies d’aquesta institució:


1. Revisions de l’art a partir de col·leccions (fons públics i privats) i a través de noves mirades que permetin fer reflexions diferenciades sobre aspectes singulars de l’art.

Aquestes interpretacions volen fomentar la interrelació entre les obres de diferents col·leccions del territori català i donar-les a conèixer més enllà del seu propi marc habitual, sota nous enfocaments conceptuals. El Cercle Artístic de Sant Lluc, com a centre de pensament, vol contribuir així a fer relectures qualificades dels fons patrimonials de la nostra societat.


2. Exposicions del col·lectiu de socis del Cercle que promouen revisions i projeccions dels treballs artístics elaborats a l’interior del Cercle com a centre de creació.


3. Exposicions històriques revisant períodes, artistes o col·lectius que al llarg de la història han format part del Cercle com a centre històric amb el seu pes dins la ciutat.


Algunes d’aquestes exposicions van acompanyades d’activitats complementàries que es realitzen a la seu social, com taules rodones, conferències i altres iniciatives, amb la complicitat de socis del Cercle i amb la col·laboració de convidats externs, que aporten les seves visions a cada reflexió proposada.

CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat