Cursos
- Oli autoretrat, fig., paisatge
A càrrec de Joan Fercó


Dimarts de 18 a 21 h


Els alumns podran perfeccionar i depurar la seva tecnica seva tècnica de pintura a l’oli. Aprendrem l'estudi de la composició dels volums, les expressions del rostre i els matisos de la llum i l'ombra que donen forma al paisatge. A través de sessions de treball combinades al taller i a l'aire lliure, l'alumne podrà millorar la seva capacitat d’observació i interpretació de la realitat que l’envolta.

1r trimestre - del 3 d’octubre a l’12 de desembre (11 dies)

L’ànima del retrat. Des de l’autoretrat observarem les nostres faccions, intentarem dibuixar-nos amb diferents expressions: tristesa, alegria, malenconia, crispació... Amb la confiança ja adquirida, entrarem a pintar el model i les seves diferents expressions facials. Treballarem la composició i l’estil natural de cadascú, de manera que es respecti la pròpia manera de fer.


2n trimestre -
del 9 de gener al 20 de març (11 dies)

El cos humà: un paisatge anatòmic i plàstic. Estudiarem la figura amb moviment i amb diferents vestimentes; la importància de la composició, el llenguatge cromàtic de la llum, les formes, els colors i l’equilibri. Explorarem un tema i el que ens suggereixen les diverses postures del model. Comentarem com sempre la producció que haurem fet, perquè esdevingui un intercanvi d’experiències i de maneres de fer.


3r trimestre
del 3 d'abril al 12 de juny (10 dies) 

El paisatge font d’abstracció i llibertat d’interpretació de la realitat: Ens alliberem de la realitat per anar a un món més flexible. Treballarem primer al taller amb projeccions d’imatges o temes que vulguem investigar i, amb el bon temps i els dies més llargs de llum, farem sortides a diferents indrets de la ciutat, per pintar notes petites i ràpides que ens permetin copsar la llum sempre amb moviment.


PREUS

Preu per un sol trimestre: 320 € / 256 € amb descompte*

Preu curs complet: 816 € / 663 € amb descompte*

La inscripció al curs complet permet fer el pagament per mensualitats de 92 € / 74 € amb descompte*.

En el moment de la inscripció cal pagar la primera i l’última mensualitat.

A més del vostre curs, cada trimestre gaudireu d’un tiquet de 3 sessions lliures de dibuix o una setmana seguida de pintura amb model al natural!


PROMOCIÓ D’ESTIU!!

Inscriviu-vos abans del 30 de juliol al curs complet i obtindreu un descompte de 35 € en la vostra inscripció!


* Socis, Ateneu Barcelonès, Associació del Personal de la Caixa, amics del MNAC, estudiants acreditats i Carnet jove.

CERCLE ARTISTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADER • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat