Cursos
Escultura de model viu

A càrrec de Jaume Ros Vallverdú

Divendres de 10 a 13 h

Aquest curs proposa l’aprenentatge gradual de les eines necessàries per fer modelatge en fang de model viu. El curs està dissenyat i programat en tres blocs complementaris que permeten a l’alumne desenvolupar les seves habilitats tècniques i conceptuals.

1r trimestre - del 6 d'octubre al 15 de desembre (10 dies)

Treballarem en forma d’apunts ràpids, d’apunts de mida més gran i de més durada i finalitzarem amb la realització d’una peça d’uns 35 cm d’alt. Aprendrem a buidar la peça per a poder-la coure un cop seca.

Pel seu caràcter, en aquest primer bloc si hi pot apuntar qualsevol persona que ho desitgi, amb o sense experiència.

2n trimestre - del 12 de gener al 23 de març (11 dies)

Treballarem en forma d’apunts ràpids i d’apunts de mida mitjana amb una durada de 1/2 sessió. Realitzarem una peça de dues sessions i acabarem amb una peça gran.

Aquest trimestre va dirigit especialment a aquelles persones que han fet el primer bloc però també a les que tenen una certa experiència en el modelatge del fang.

3r trimestre - del 6 d'abril al 15 de juny (11 dies) 

Farem vàries sessions d’estudis morfològics del cap humà. Estudiarem el rostre, les seves proporcions i les seves peculiaritats. Realitzarem diferents estudis en fang per acabar amb la realització d’un retrat.

En aquest últim trimestre s’hi poden apuntar els participants dels dos blocs anteriors però també qualsevol persona amb una certa experiència que estigui interessada en treballar el cap humà.


PREUS:

Preu per un sol trimestre: 320 € / 256 € amb descompte*

Preu curs complet: 816 € / 663 € amb descompte*

La inscripció al curs complet permet fer el pagament per mensualitats de 92 € / 74 € amb descompte*.

En el moment de la inscripció cal pagar la primera i l’última mensualitat.

A més del vostre curs, cada trimestre gaudireu d’un tiquet de 3 sessions lliures de dibuix o una setmana seguida de pintura amb model al natural!


PROMOCIÓ D’ESTIU!!

Inscriviu-vos abans del 30 de juliol al curs complet i obtindreu un descompte de 35 € en la vostra inscripció!


* Socis, Ateneu Barcelonès, Associació del Personal de la Caixa, amics del MNAC, estudiants acreditats i Carnet jove.

CERCLE ARTISTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADER • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat