Cursos
Dibuix aplicat a la figura humana

A càrrec d'Íngrid García-Moya 

Dimecres de 18 a 21 h

Amb una mirada més incisiva analitzarem l'anatomia, el comportament i funcionament de les estructures internes del nostre cos. Aprendrem a veure i transmetre el que sentim a través de l’observació de diferents models femenins i masculins; estudiarem la seva complexitat practicant les formes del retrat i de la seva expressivitat així com de les mans, els peus i el cos sencer.

Farem dibuixos de petit format, apunts ràpids amb traç continu; treballarem la llum i l’ombra, l’atmosfera, la composició i la plasticitat del color. Tot això amb tècniques seques i humides sobre diferents tipologies de suport. En una progressió constant depurarem la nostra forma de veure i de sentir el model viu fins a trobar el nostre propi llenguatge.

1r trimestre - del 4 d'octubre al 20 de desembre (10 dies)

Comprensió del cos humà. Treballarem la línia i el volum per entendre la forma i l’estructura del cos humà a través de l’observació del model al natural.

2n trimestre - del 10 de gener al 28 de març (11 dies)

L’expressió del cos. Treballarem l’estètica i la bellesa del cos humà a partir del seu moviment i la seva expressió corporal. Explorarem el retrat i els seus diferents estats emocionals, incorporant l’estudi i l’expressió de les mans i els peus. Farem ús de les diverses tècniques del dibuix.

3r trimestre - del 4 d’abril al 13 de juny (11 dies) 

Composició del dibuix. A partir de l’estudi de la posa fixa descobrirem, amb diverses tècniques, la importància de l’escala real i realitzarem estudis més complexos, amb una estètica més elaborada. Situant la figura en el seu entorn veurem com influeix en l’obra la composició de la figura sobre el paper. Aprendrem a treballar la vestimenta i per últim sortirem a dibuixar al carrer per treballar la figura amb ple moviment.
 

PREUS:

Preu per un sol trimestre: 320 € / 256 € amb descompte*

Preu curs complet: 816 € / 663 € amb descompte*

La inscripció al curs complet permet fer el pagament per mensualitats de 92 € / 74 € amb descompte*.

En el moment de la inscripció cal pagar la primera i l’última mensualitat.

A més del vostre curs, cada trimestre gaudireu d’un tiquet de 3 sessions lliures de dibuix o una setmana seguida de pintura amb model al natural!


PROMOCIÓ D’ESTIU!!
Inscriviu-vos abans del 30 de juliol al curs complet i obtindreu un descompte de 35 € en la vostra inscripció!


* Socis, Ateneu Barcelonès, Associació del Personal de la Caixa, amics del MNAC, estudiants acreditats i Carnet jove.

CERCLE ARTISTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADER • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat