CURS PINTURA
A L'OLI. Tècnica alla prima II
Dirigit per Joan FercóAproxima't a la pintura a l’oli des d’una sensació fresca, espontània i d’impacte pictòric gràcies a la tècnica Alla Prima!

Durant aquest segon trimestre, titulat El cos humà, un paisatge anatòmic i plàstic, estudiarem la figura en moviment i amb diferents vestimentes, incidirem en la importància de la composició, el llenguatge cromàtic de la llum, les formes, la roba, els colors i l’equilibri. Aquests valors ens ajudaran a entendre millor l’aplicació de la pintura. utilitzarem amb una paleta de color molt simple però que, tot i això, ens permetrà crear i cuinar els diferents matisos.

Treballarem la llum en diferents exposicions i la recerca  tridimensional, explicarem un tema i suggerirem una varietat de postures. Finalment comentarem la producció feta per tal d’aconseguir un intercanvi d’experiències i de maneres de fer de tots i totes.

Cal que el participant domini el dibuix amb fluïdesa, ja que facilita l’aplicació de l’encaix en forma de taca.


Materials

Paper per oli de la marca Figueras 24 x 32 cm, Medium Liquin, essència de trementina rectificada (no aiguarràs!), draps de cotó, blanc Titan n.4, vermell Titan fosc n.36, ocre groc, blau ultramar fosc, gris Titan n.79 clar, negre marfil.320 € general / 260 € menors de 35 anys / 200 € socis

Dimarts de 18 a 21 h, pati cobert 

Del 14 de gener  al 17 de març


CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat