CURS AQUAREL·LA
L’aquarel·la, fem-la encara més simple!
Dirigit per Òscar Sanchís


Aquest taller d’aquarel·la torna amb la intenció de donar continuïtat als coneixements ja adquirits durant el primer trimestre, però no és imprescindible haver-lo realitzat per tal d’inscriure’s en aquesta segona etapa, la qual resulta molt adequada per a qui vulgui aprofundir el fet de pintar directament del natural.

Recordarem els conceptes bàsics perquè els alumnes consolidin els coneixements ja adquirits pel que fa al tractament de la llum, la perspectiva, el treball del color o el fet d’aprendre a veure el motiu a partir de les taques. Durant els diferents exercicis aprendrem a confiar més en l’aquarel·la per tal de fer aflorar la creativitat de dins nostre, aquests exercicis ens ajudaran a gaudir aquesta tècnica artística amb més plenitud i a madurar creativament. Si hi ha consens intentarem fer alguna sortida a l’aire lliure durant aquest trimestre.

 

Materials

Paleta de metacrilat o de plàstic llisa, pot i esprai per aigua, aquarel·les en tub o pastilla (preferiblement de tub), groc llimona, groc cadmi, taronja cadmi, gold de quinacridone (opcional), terra Siena torrada, rosa de quinacridone, blau ultramar, blau prussià, blau de phtalo, blau turquesa, sèpia (opcional), verd de hocker o maragda (opcional), violeta permanent (opcional), dos o tes pinzells de diferents mides i materials n.10, n.14 i n.18, paper d’aquarel·la de qualitat mitjana a bona (també serveix un bloc d'aquarel·la), draps de cotó, paper de cuina, mocadors de paper, cinta de carrosser, paper d’engomar amb aigua, espàtula, raspall de dents, esponja, cúter, llapis de diferents gruixos, un cavallet de campanya que permeti treball gairebé en pla i una cadira de càmping per a la pràctica a l’aire lliure.


Dilluns de 18 a 21 h, sala de fotografia.

Del 13 de gener al 16 de març

295 € / 235 € menors de 35 anys / 175 € socis i sòcies

CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat