Programació

Sessió especial apunts escultura
amb Jaume Vallverdú

Construirem la figura humana a partir de les poses que ens aporti la model, prenent com a referent i sistema de treball el pla. Elaborarem la figura a partir de seccionar plans de gruixos similars, composant una acumulació d’aquests que ens dongui com a resultat final la imatge de la pose a la qual ens referim. Els plans es retallen i s’acumulen de forma molt lliure, amb la mirada posada en allò que ens està indicant la model en cada una de les poses que faci.

És més important l’aprenentatge i el procés de treball seguit, que el resultat final aconseguit. S’aconsella fang refractari (el de Sant Lluc funciona molt bé). És important dur algun pal de modelar i si és posible una espátula plana o rasqueta de paret.


Animeu-vos a venir i a provar aquesta experiència creativa a Sant Lluc! Apte per a tots els nivells.

Materials:

- Fang.* 
- Pal o eina per modelar i, si és possible, espàtula plana o rasqueta de paret.
* Es recomana de tipus refractari.
* A SANTLLUC disposem de dos tipus de fang a la venda: argila natural i pasta refractaria o gres.


Important: degut al creixent nombre d'assistents en aquesta sessió, cal reservar plaça prèviament. Inscripcions al 93 302 45 79 santlluc@santlluc.cat o presencialment.


Dimecres 24 d'abril, de 18.30 a 20.30 h
Majors de 35 anys: 10 €
Menors de 35 anys: 5 €
Socis: entrada lliure


Imatges


CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat