Programació

Dilluns - Setmana de la fotografia

Dilluns 11 de desembre

18 h - Presentació de la nova pàgina web de Fotoconnexió.   

A càrrec de Mayte Lingg

L’associació cultural Fotoconnexió ha redissenyat la seva web, ara més atractiva, amb noves eines i continguts per tal de fer més accessible la seva informació. Fotoconnexió està integrada per un centenar de socis dedicats a la recerca i la difusió de la fotografia.                                                      

19 h  - Conferència Els tresors fotogràfics del Mercat dels Encants de Barcelona

Per Artur Cañigueral, professor d’audiovisuals i col·leccionista de fotografia.

Si anem al Mercat dels Encants podrem observar la quantitat immensa de bibelots que acumulen les persones al llarg de les seves vides.  Cada dia, aquest gran escenari aplega milers de vells objectes i, entre ells, sempre n’hi ha alguns d’interessants, com ara les fotografies i els àlbums familiars. Les imatges vivencials de les famílies i de les persones reflecteixen els moments més feliços dels seus protagonistes. I, en elles hi veurem sovint històries paral·leles a les nostres:  la memòria del avantpassats, els esdeveniments viscuts, els indrets més propers... La fotografia antiga és una font d’informació social de primer ordre.

En aquesta  sessió també es mostraran alguns d’aquests objectes recuperats.


Entrada lliure

Imatges


CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat