Programació

Festes de Sant Lluc 2017

Josep Parera Serramià, president del Cercle Artístic Sant Lluc, es complau a convidar-vos als actes de la celebració de les Festes de Sant Lluc 2017

Dilluns, 16 d’octubre – ACTE INAUGURAL

18 h  Pregó a càrrec de l’historiador i crític d’art Joan Minguet

19 h  Concert de la Coral Sant Jordi

20 h  Xocolatada a la Sala Social

Dimecres, 18 d’octubre – DIADA DE SANT LLUC

18 h

Lliurament dels diplomes de reconeixement als socis seleccionats a la Col·lectiva 2017: Maria Alemany, Helena Martorell, José María Lojo, Josep Pérez, Soledad Galilea, Lucila Balmori, Margarita Minguillón, Montse Tobella, Marià Riera i Natàlia Hernández.

Lliurament de les insígnies de plata pels seus 25 anys com a sòcies a Isabel Boncompte, Montserrat Bruach, Mercè Loyola, Casilda Márquez, Maria Martínez, Enriqueta Planas, Lluïsa Traserra i Maria Yzquierdo.

A continuació, acte de lliurament de la Medalla d’Or de Sant Lluc a l’artista Isidoro Valcárcel Medina per la seva important trajectòria artística i en commemoració de l’exposició Secuencias, que va tenir lloc a Sant Lluc l’any 1968. La presentació de l’artista anirà a càrrec de Ferran Barenblit, director del Museu d’Art Contemporani de Barcelona.

Finalment, inaugurarem l’obra Los últimos cincuenta años d’Isidoro Valcárcel Medina a les sales d’exposició de Sant Lluc.


Dijous, 19 d’octubre – COL·LOQUI AL VOLTANT DE L’EXPOSICIÓ LOS ÚLTIMOS 50 AÑOS D’ISIDORO VALCÁRCEL MEDINA

19 h  Diàleg entre els artistes Isidoro Valcárcel Medina i Ignasi Aballí a la sala d’actes de Sant Lluc

Dissabte, 21 d’octubre – SESSIÓ ESPECIAL DE DISSABTES DE DIBUIX

11.30-13.30 h  Activitat especialment inspirada en l’obra d’Isidoro Valcárcel Medina i dirigida per l’artista i model Marina Tsartsara.

Imatges


CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat