Programació

Viu la Nit dels Museus dibuix a dibuix

El procés de Sant Lluc - De l’origen a l’original

L’escenògraf Josep Castells i l’artista Isidre Manils recrearan un museu viu perquè el visitant dibuixi la seva pròpia obra des de l’original al natural.

Dissabte 16 de maig de 19 a 1h
Entrada lliureTrobaràs un museu viu amb representacions al natural inspirades en quadres clàssics de la història de l’art de la mà de l’escenografia Castells i Planas. Podràs dibuixar l’Olympia d’Édouard Manet amb una model al natural i dos bodegons, un de Jean Chardin i un altre de Giorgio Morandi a mida real. Una recreació de les figures, i de la model, que en el seu moment van tenir Manet, Chardin i Morandi per fer la seva pròpia interpretació amb la dinamització dels artistes Isidre Manils i Gemma Nogueroles. El procés creatiu finalitzarà amb l'exposició de cadascun dels treballs a la sala d’exposicions de la institució. 
La jornada estarà acompanyada per la música de Jazz & Co i  la possibilitat de fer una degustació de tapes.

Us hi esperem el proper dissabte 16 de maig a partir de les 19 h!! 


Volem que participis també a les xarxes socials.
Com ho pots fer?

Participant al concurs fotogràfic amb l’aplicació Fotomòbil, a través de Twitter o d’Instagram. 

Anima’t a fer una fotografia de la Nit dels Museus a Sant Lluc amb el hashtag #bcnesmuseu i #santlluc. Podràs guanyar un abonament anual al carnet BCNcultural.

Per a utilitzar l’aplicació cal una inscripció prèvia a: fotomobil.bcn.cat


Imatges


CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat