Programació

SANTLLUC MERCAT

Del 9 de desembre al 4 de gener 2014

Inauguració 9 de desembre a les 19.30 h

Horari
dilluns a dissabte de 12 a 15h i de 17 a 21 h
Diumenge de 12 a 15 h

Entrada gratuïta

El Cercle Artístic Sant Lluc celebra el SANTLLUC MERCAT del 9 de desembre al 4 de gener. Un mercat d’antiguitats, mobles, decoració, dibuixos i llibres.

Sant Lluc posa a l'abast de tothom bones peces a preus baixos per tal de poder aconseguir fons per a la programació del 2014 i donar-se a conèixer a nous públics. Es tracta d'un tipus de micromecenatge fet a la mida del Cercle Artístic Sant Lluc, una formula de recerca de recursos que en els darrers temps es repeteix en el sector cultural en l’actual conjuntura econòmica.

Gràcies a la donació dels socis Joan Artur Roura i Comas i Mercè Loyola, Sant Lluc oferirà un mercat d’oportunitats en una atmosfera molt especial amb el muntatge escenogràfic de la mà dels germans Castells al Palau Mercader, seu del Cercle.

Es podran adquirir des d’edicions especials de clàssics com Dumas o Verne, a mobles com calaixeres, miralls i taules; objectes de decoració com soperes o catifes o dibuixos de Joaquim Urgell.

El Cercle Artístic Sant Lluc vol continuar treballant per a la cultura i l’art tot i les dificultats que pateix el sector actualment. Per això, vol apropar-se a nous públics i obrir-se a la ciutadania de Barcelona amb noves propostes culturals i tallers artístics el proper 2014.

El passat mes d’octubre Sant Lluc va rebre la Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona pels seus 120 anys d’història. Pel Cercle han passat artistes tant brillants com Joan Miró, Antoni Gaudí o els germans Llimona. Sant Lluc vol continuar tenint presència en el desenvolupament artístic de la ciutat, pel que amb iniciatives com aquesta és reivindica novament.


Imatges
CERCLE ARTISTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADER • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat