Programació

Eines de professionalització per a artistes de Sant Lluc
Joan Morey

Dates: 3, 4, 5, 6, 7 de juny

Horari: de 17 a 20h

Durada: 15h

Preu: 120€ / 102€ amb descompte

Adreçat a estudiants, artistas i qualsevol interessat en conèixer els mecanismes de comunicació en l'àmbit de l'Art.

Curs de formació específica per a la professionalització de l'artista en el sector de les Arts Audiovisual.

L'habilitat professional del creador actual passa per dominar molts processos diferents, que van des de la realització d'un projecte a la seva difusió, distribució o divulgació. Aquest curs té com a objectiu oferir eines per a cadascun d'aquests processos, amb la finalitat d'ampliar o actualitzar els recursos i aptituds individuals per exercir la professió artística.

Descripció

Curs orientat a oferir suport metodològic a l'artista en l'organització de l'obra (documentació, catalogació i ordenació de la producción), presentación de la trajectòria profesional (statement, perfil biogràfic, currículum, dossier visual o audiovisual), així com en la construcció de discurs (estructura del pensament, exposició en públic -oral i escrita) i la gestió i divulgació de la producció artística (des de mecanismos convencionals, prensa o nous mitjans i suports). 

______________________________________________________________________________

Bonificació 15%: socis de Sant Lluc, AAVC, Ateneu Barcelonés, Club de Suscriptors de La Vanguardia, Amics del MNAC, Associació de Personal de La Caixa, estudiants acreditats i artistas residents d'Hangar.
______________________________________________________________________________

Avantatges per a no socis: mentre duri el taller els inscrits podrán fer ús de les instal·lacions del Cercle un dia a la semana i en acabar, obtindran un tiquet de 3 sessions extres.
______________________________________________________________________________

Formes de pagament: Presencial en metàl·lic o targeta de crèdit
Ingrès al compte corrent: 2100 0965 57 0200077640

Imatges
CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat