Programació

Obres sota el llapis
Sessions de dibuix d'escultura al MNAC

Calendari de sessions:

Dissabtes de 10 a 14 h

1ª sessió: 9 de febrer. Obra: Eva, d’Enric Clarasó
2ª sessió: 6 d’abril. Obres: Puixança i Estàtica, de Josep Clarà
3ª sessió: 29 de juny. Obra: Els primers freds, de Miquel Blay

Activitat gratuïta. Aforament limitat

Activitat organitzada conjuntament pel Cercle Artístic Sant Lluc i el Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Obres sota el llapis. Sessions de dibuix d’escultures al museu
és fruit de la col·laboració entre el Cercle Artístic Sant Lluc i el Museu Nacional, un treball conjunt que respon a la voluntat d’obrir-se a nous públics i al desig del Museu Nacional d’establir aliances i col·laboracions amb institucions de referència.

Escultures de la col·lecció del Museu Nacional d’Art de Catalunya surten de les sales i s’ubiquen a la Sala de la Cúpula per tal que tots aquells que s’inscriguin puguin fer una pràctica de dibuix. Com a complement de cada obra d’art, un model real dialogarà amb cada peça.

Es recomana que els inscrits tinguin coneixement de base de dibuix. Cada sessió començarà amb una breu explicació de l’obra a càrrec d’un conservador del museu i un professor del Cercle Artístic Sant Lluc. Durant la pràctica, un professor del Cercle Artístic Sant Lluc assessorarà els participants que ho sol·licitin.

Les sessions són obertes al públic que vulgui observar com dibuixen els participants. El cap de setmana de la sessió de dibuix, l’obra protagonista de la pràctica romandrà a la Cúpula del museu, per tal que el públic visitant tingui l’oportunitat excepcional de veure-la fora de la seva ubicació habitual.

Inscripcions per a la sessió del 29 de juny:
Al correu electrònic grups@mnac.cat o al telèfon 93 622 03 75
Properament s’obriran les inscripcions per a les següents sessions

Informació pràctica
Els participants han de portar el seu propi material de treball
El museu posa a disposició seients no professionals.

Els socis del Cercle Artístic Sant Lluc tenen entrada gratuïta al museu prèvia presentació de la corresponent acreditació

Avís:
amb la vostra participació autoritzeu a que la vostra imatge pugui ser captada en el reportatge fotogràfic que es farà durant la sessió. Les imatges podran ser utilitzades per Museu Nacional d’Art de Catalunya i Cercle Artístic Sant Lluc en els diferents materials de comunicació de l’activitat.

No es poden realitzar fotografies
Imatges
CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat