Programació

Presentació Manifest
SANT LLUC ÉS DIBUIX

Dimecres 16 de maig a les 20 h

L'acte serà presidit pel Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell.
La lectura del manifest anirà a càrrec de Josep Maria Flotats.

Amb la intenció de posar al dia i renovar el nostre dicurs presentem el manifest SANT LLUC ÉS DIBUIX, declaració d’intencions que s’emmarca dins el que hem anomenat projecte dibuix comissariat per l’Oscar Guayabero. Amb aquest acte reforcem el valor del dibuix com a eina fonamental.

 

El dibuix està en l’ADN de Sant Lluc.

Si hi ha un tret diferencial de Sant Lluc aquest és sens dubte el dibuix, eix central de la nostra activitat.

El gest del llapis sobre el paper o del marcador sobre la tauleta gràfica, tan li fa, és el primer pas per a la corporeïtzació de les idees. No hi ha quadre sense traç, no hi ha escultura sense esbós, no hi ha projecte sense apunts, no hi ha art sense dibuix.

 

El nostre objectiu és que Sant Lluc sigui reconegut com l’espai del dibuix. Com una marca que identifica la intenció d’oferir un bon servei a la ciutat.

 

Amb el doble camí, objectiu i propòsit iniciem SANT LLUC ÉS DIBUIX. La iniciativa és alhora un adjectiu, un programa d’activitats, una marca i un leitmotiv, per poder contemporaneïtzar l’entitat sense perdre les arrels.

 

El dibuix és present, és dinamisme, és experimentació, és creativitat.

El dibuix, el traç, l’esbós, el diàleg, la manifestació, en definitiva és Sant Lluc!

Imatges
CERCLE ARTISTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADER • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat