Programació

Pati obert - Dario Reina
30'

Del 26 al 28 d'octubre 2011

Amb la col·laboració de la classe segon de primària de l'escola Cervantes

Inauguració 27 d'octubre a les 19.30 h

30’ o 30 minuts, es desenvolupa com a proposta específica per al pati de la planta baixa del Palau Mercader, nova seu del Cercle Artístic de Sant Lluc des de febrer de 2009.

 

La intenció és la de plantejar una revisió o relectura de l’espai mitjançant una acció d’un sol dia.

 

La intervenció consisteix en convidar la classe de segon de primària de l’Escola Cervantes durant el seu temps d’esbarjo al pati del Palau Mercader.

 

Un cop allà, trobaran una taula amb llesques de pa de motlle disposades juntes. La idea és que, conjuntament, facin un dibuix utilitzant pots de “nocilla líquida”. Es pretén que, en acabat, tothom pugui concloure la peça esmorzant les mateixes llesques amb xocolata.

 

A més a més de canviar el seu hàbit i espai d’esbarjo traslladant-lo al Palau Mercader, es pretén cridar l’atenció dels nens mitjançant una activitat creativa molt pròpia i vigent en la tònica de treball del Cercle Artístic de Sant Lluc, el dibuix. Pel centre, suposa també un canvi en la funció i percepció dels seus espais, i un repte diferent en el seu plantejament.

 

L’acció s’enregistrarà en vídeo, que serà exposat mitjançant una projecció els dies següents al mateix pati.

 

Imatges
CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat