Programació

Convocatòria d'il·lustració infantil
Ni príncipes azules, ni princesas rosas

Des de Sant Lluc col·laborem amb el Col·lectiu Mestizas de Ciutat de Mèxic organitzant aquest concurs d’il·lustració de contes

NI PRÍNCIPES AZULES, NI PRINCESAS ROSAS

CONCURSO DE CUENTOS NO SEXISTAS PARA PÚBLICO INFANTIL

 

Aquest concurs de contes forma part d’un projecte del col·lectiu Mestizas de Ciutat de Mèxic que treballa en la coeducació com estratègia per a la igualtat de gènere i per a la eliminació de la violència en dones i nenes a les escoles d’educació pública. Aquest projecte rep l’ajuda de l’Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID) i la col·laboració de la Secretaría de Educación Pública del Gobierno del Distrito Federal a Mèxic.

Els  contes es divideixen en tres categories:  

  1. Nens i nenes d'educació primària

  2. Mestres de tots el nivells d'educació primària

  3. Públic general

A finals d’aquest mes de juliol escolliran nou contes, tres per a cada categoria, que posarem a l’abast de tots els interessats a participar en aquesta convocatòria:

Cadascun dels contes haurà de tenir entre 5 i 9 il·lustracions realitzades en qualsevol tècnica gràfica i format atenent els límits de la seva reproducció (en principi prevista per a la xarxa, tot i que no descarten la seva possible impressió en paper). Aquestes il·lustracions hauran d’estar enllestides la primera quinzena de setembre per a poder-les seleccionar des de Sant Lluc i enviar-les a la organització.

Les il·lustracions, impreses en plotter, seran exposades a la Feria Internacional del Libro del Distrito Federal de Mèxic, del 14 al 25 d’octubre 2011, en el marc de la cerimònia de repartiment dels premis als contes seleccionats. Tan a la exposició com a les publicacions hi figuraran els crèdits de tots els il·lustradors i Il·lustradores participants.

Els interessats podeu dirigir-vos a la secretaria de Sant Lluc per rebre més informació sobre les condicions i el calendari de participació:

santlluc@santlluc.cat

Tel: 93 302 45 79

Imatges
CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat