Programació
actuals

8a SETMANA DE LA FOTOGRAFIA

Del 10 al 18 de desembre

Us presentem la 8a edició de la Setmana de la Fotografia de Sant Lluc amb un programa que enguany s’ha ampliat en dos aspectes: 

D’una banda, s’han incorporat noves activitats que necessiten la vostra participació activa com ara la taula rodona, durant la qual els convidats atendran les vostres consultes i escoltaran amb atenció les vostres opinions o el taller demostració de cianotípia, que serà una bona oportunitat per iniciar-se en una de les primeres tècniques fotogràfiques de la història.

D’altra banda, la Setmana de la fotografia passa a abastar un període de deu dies, això sí, amb prou pauses per agafar energia i no perdre’s res!

Agraïm la col·laboració de les entitats i les persones que han fet possible aquesta edició i esperem que gaudiu de tots els actes programats.

Us hi esperem!

Ramon Barnadas, Montserrat Baldomà i Josep Rigol


Programació, dilluns 10

Progrmació, dimecres 12

Programació, divendres 14

Programació, dimarts 18


Amb la col·laboració de Fotoconnexió

Imatges


Sessió Especial de Dibuix

Cos, dibuix i fotografia

De la mà de l'artista Marina Tsartsara, explorarem el cos humà en relació a la fotografia i el dibuix, així com la relació i combinació entre les pròpies disciplines, dues arts bidimensionals que amaguen i revelen mons màgics per mitjà de la composició, la il·luminació, els colors, la narrativa i el joc d’il·lusions òptiques.

Important: els participants han de portar objectes petits del seu interès, tisores, cola, imatges o fotografies, materials per dibuixar sobre paper i sobre fotografies i una càmera fotogràfica (mòbil o alguna altra senzilla).

Dissabte 15 de desembre, d'11.30 a 13.30 h
Majors de 35 anys: 10 €
Menors de 35 anys:
5 €
Socis: entrada lliure


CERCLE ARTISTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADER • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat